Instrumente pentru vanzatori

Optimizarea operatiunilor din productie – Secretele succesului cu un sistem ERP

➡Pentru înscriere, accesați acest link: https://app.livestorm.co/soft…/optimizarea-productiei…

În data de 15 iunie, începând cu ora 10:00, vă invităm să participați la un webinar specializat, dedicat companiilor cu activități de producție, în care vom explora funcționalitățile specifice și rezultatele utilizării unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning).

Vom pune accent pe corelarea comenzilor cu stocurile de materii prime și mijloacele de producție pentru derularea optimă a activității, păstrarea profitabilității și respectarea angajamentelor către clienți.

✅Evenimentul va oferi ocazia de a afla informații direct de la sursă și de a învăța din experiența reală a unei companii din domeniu. O vom avea ca invitat special pe Elena Sapera, reprezentant al companiei Minimal, care va împărtăși povestea lor de succes în implementarea unui sistem ERP și cum aceasta a contribuit la eficientizarea operațiunilor și creșterea profitabilității.

✅Discuțiile se vor axa pe motivele are au determinat compania Minimal sa implementeze sistemul ASiS ERP, modul în care soluția propusă a acoperit procesele specifice unui lanț de cofetării aprovizionate dintr-un laborator central, derularea efectivă a implementării și rezultatele obținute.

✅La final, veți putea adresa întrebări reprezentanților Minimal și Soft Net Consulting.

➡Pentru mai multe informații și înscriere, accesați acest link: https://app.livestorm.co/soft…/optimizarea-productiei…

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top