Termeni si conditii

Termeni generali

Acest site (denumit generic “site” sau “website”) este parte a site-urilor AC Knowledge. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între tine şi AC Knowledge SRL. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.

AC Knowledge poate schimba conţinutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

Continuarea utilzării site-ului presupune acordul tău tacit, şi achiesarea în întregime la termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor AC Knowledge.

AC Knowledge poate schimba, suspenda sau întrerupe site-ul în orice moment, fără a anunţa în prealabil. AC Knowledge poate limita accesul la site, ori la anumite părţi din site. Totodată, AC Knowledge poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.
Obligaţiile utilizatorilor la înregistrare/abonare

Accesul la conţinutul online complet al Sales Magazine este restricţionat şi condiţionat de procesul de abonare. Pentru a avea acces la conţinutul complet, utilizatorul trebuie să fie abonat la produsele pe care vrea să le vizualizeze.

Pe parcursul procesului de abonare utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare/abonare va conţine informaţii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail), care vor fi folosite pentru ca reprezentanţii de vânzări ai AC Knowledge să poată identifica şi contacta direct utilizatorul, şi pentru ca procesul de abonare să fie cât mai rapid.

Pentru a folosi serviciile oferite de Sales Magazine, eşti de acord în mod expres:

1. să furnizezi date adevărate, exacte şi complete despre tine aşa cum este cerut de formularul (formularele) de înregistrare

2. să menţii şi să înnoiesti, atunci când situaţia o cere, datele personale pentru a fi adevărate, exacte şi complete. Dacă vei furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, AC Knowledge are dreptul să suspende sau să îţi desfiinţeze contul şi să îţi refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

3. dacă utilizezi alt nume sau o adresă de e-mail care nu îţi aparţine, cererea de înregistrare/abonare va fi ştearsă şi, în cazul unor daune provocate celorlalţi utilizatori, echipei AC Knowledge sau site-ului, datele tale vor fi oferite Poliţiei şi organelor de anchetă.

AC Knowledge va utiliza datele cu caracter personal cu bună-credinţă, cu aplicare dispoziţiilor legale în materie.

Cumpărarea abonamentelor

Cumpărarea abonamentelor se poate face online, pe site-ul www.salesmagazine.ro, folosind sistemul de plăţi online Libra Bank. Plata se face doar prin card bancar, iar abonamentul va fi emis doar în momentul în care plata a fost confirmată de către Libra Bank. Abonamentele sunt nominale.
Returnarea banilor

Abonamentele cumpărate nu sunt transmisibile catre terte persoane. Odata achitat abonamentul, contravaloarea sa nu poate fi restituită, cat timp vanzatorul si-a indeplinit obligatie de livrare a revistei catre cumparator.

Colectarea şi folosirea informaţiilor

AC Knowledge este unicul deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, împărţi sau închiria informaţiile unor terţe părţi în alte moduri decât cele aduse la cunoştinţă prin intermediul acestui disclaimer.
Anunţarea modificărilor

Dacă informaţiile de identificare ale unui utilizator se schimbă sau dacă un utilizator doreşte să renunţe la serviciile Sales Magazine, date personale încredinţate de către utilizator vor fi corectate, actualizate sau sterse din baza de date, după caz. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul formularului de feedback accesibil după logare. Dacă AC Knowledge decide să îşi schimbe politica, va afişa aceste schimbări pe pagina principală astfel încât utilizatorii să fie întotdeauna informaţi cu privire la informaţiile pe care le colectează, cum le utilizează şi în ce circumstanţe le face publice.

Dacă AC Knowledge decide să utilizeze informaţii personale în alte scopuri sau modalităţi decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi va anunţa în prealabil pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor în alte scopuri. Informaţiile vor fi utilizate de AC Knowledge în concordanţă cu politica sub care acestea au fost culese.
Opţiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter Sales Magazine, prin intermediul linkului de dezabonare conţinut în e-mail. Dezabonarea de la produsele Sales Magazine se face online, trimiţând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site după logare.
Securitate

Sales Magazine adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online. Formularele de abonare la newsletterele şi/sau produsele Sales Magazine necesită introducerea unor date personale (de exemplu numărul de telefon mobil), care vor fi protejate. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajaţii a căror activitate specifică implică lucrul cu informaţii personale (de exemplu reprezentanţii departamentelor de vânzări, plăţi sau de serviciu clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

AC Knowledge nu îşi asumă responsabilitatea pentru folosirea abuzivă de către terţe părţi a acestui site, care poate avea efecte nedorite, în ciuda demersurilor rezonablie AC Knowledge de protecţie a acestui site. AC Knowledge nu garantează şi nu este răspunzător pentru daune rezultate din acţiuni ale unor terţe părţi care nu au putut fi împiedicate prin măsuri rezonabile. Utilizatorul întelege şi îşi asumă acest risc.

Răspundere juridică. Despăgubiri

Conţinutul acestui website, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de AC Knowledge şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare oamenilor de afaceri, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse. AC Knowledge nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către AC Knowledge prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.

AC Knowledge şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de Sales Magazine şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. AC Knowledge şi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.

Deşi AC Knowledge face toate eforturile pentru a obtine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, AC Knowledge nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia. Fiecare utilizator al Sales Magazine este de acord ca, la cererea AC Knowledge să exonereze de răspundere www.salesmagazine.ro şi AC Knowledge pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document. Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului şi nu implică sprijinirea de către AC Knowledge a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri. Utilizatorul se angajează să respecte politicile de utilizare valabile în acele site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt că AC Knowledge nu controlează aceste site-uri, nu este responsabilă şi nu îşi asumă nici o obligaţie în ceea ce priveşte alte site-uri, orice link din alte site-uri sau conţinutul acestora. Utilizatorul accesează acele site-uri şi le foloseste produsele şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

Drepturi de autor şi drepturi conexe

Toate drepturile de autor sunt rezervate deţinătorilor AC Knowledge şi, respectiv, colaboratorilor săi. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop comercial, fie el direct ori indirect.

Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la articole, informaţii, fotografii, date – generic numite “conţinut”) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, modificată la zi şi Legea nr. 129/1992 privind desenele şi modelele industriale, cu modificările ulterioare. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către legea drepturilor de autor din România precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright (sau alte dispoziţii similare) aplicabile în alte jurisdicţii decât cea română.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului Sales Magazine, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descarcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

Utilizatorul acestui site este de acord sa foloseasca informatiile postate de acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul poate reproduce, traduce, respectiv utiliza în orice fel informaţiile publicate, numai cu indicarea sursei.

La inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare) se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului AC Knowledge.

AC Knowledge nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu.

Sales Magazine, logo-ul Sales Magazine, AC Knowledge, logo-ul AC Knowledge sunt proprietatea AC Knowledge, niciuna dintre ele neputând fi utilizate fără acordul scris explicit al AC Knowledge.

Vezi sectiunea noastra de > Articole gratuite
To Top