Carti recomandate

Lansare de Carte – De la Vanzator la OM de Vanzari – 14 mai ora 19:00 Carturesti Verona

Sunt fericit sa anunt lansarea cartii.
Va astept cu drag, mult chef de vorba si la final sesiune de autografe. 😊

Marti 14 mai 2019, ora 19.00 la Carturesti Verona.

Evenimentul este organizat impreuna cu Cărturești si Editura Evrika Publishing, cu participarea lui Adrian Cioroianu.

// Despre carte //

Ca om de vanzari, evoluezi dincolo de grija pentru nevoile tale. Obiectivul tau este sa aduci maximul de fericire pe care o poți aduce in viețile altora. Pentru asta, faci lucruri pe care alții le-ar considera „nebunești”.
Nu mai ești legat de un rezultat anume, ci ești convins și increzator ca vei obține cel mai bun rezultat posibil.

Cumva, nivelul succesului pe care il ai este direct proporțional cu nivelul contribuției pe care o aduci in lume și in viețile oamenilor cu care lucrezi. Este despre ceea ce poți sa oferi, nu despre ceea ce poți sa primești.

Atunci cand contribuția ta este imensa, n-ai de ce sa-ți faci griji pentru ce primești, pentru ca universul le da celor care ofera și le ia celor care cer. Cand ești dedicat și acționezi cu consecvența, caștigi increderea oamenilor și ajungi sa te simți implinit pentru faptul ca prin ceea ce faci ai impact pozitiv in viețile altora.

Fiind om de vanzari ai prieteni, nu clienți, iar vanzarea vine ca o consecința a felului de a fi și de a te comporta. Relațiile de prietenie sunt bazate pe incredere, pe ajutor reciproc, pe timp petrecut impreuna. Ești atent la nevoile celor cu care intri in contact, iar ajutorul pe care il oferi este necondiționat.

Poate ca la inceput faci trecerea de la vanzator la om de vanzari ca urmare a unui act conștient, pentru a ieși din vechile rutine și obiceiuri. Apoi, cand iți pastrezi acest comportament pentru
destul de mult timp, intri intr-un ritm natural și consistent, iei deciziile potrivite și astfel te bucuri de inerție, cea mai puternica forța generatoare de succes.

Sorin Calinescu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top