Carti recomandate

”Învață vânzări din greșelile mele” – o noua carte de vanzari

”Învață vânzări din greșelile mele”– o nouă carte  lansată de Editura Evrika acum, la început de 2019, sub autorul: subsemnata :).

Calea cea mai bună de a învăța este greșeala. Calea cea mai inteligentă însă este de a învăța din greșelile altora. Iar performanța nu este ceva cu care ne naștem. Performanța, la fel ca orice alt atu, se dobândește.

Lipsa performanței nu are cauze externe, cum am fi tentați să credem. Norocul, politicul, țara, șeful, compania, competiția sau clienții nu sunt adevărații responsabili pentru lipsa noastră de performanța. Cauzele adevărate sunt mult mai aproape de noi, iar aceasta este o veste bună, deoarece le putem controla.

Esența acestei cărți este oglinda, de ceea te invit să reflectezi asupra acelor greșeli care stau în calea performanței tale, iar prin corectarea acestora, să ajungi la performanța dorită. Presupunerea, plânsetele lungi și dese, irosirea timpului, pregătirea superficială, egoismul, urmarea turmei, sunt o parte din cele 28 de greșeli trate în carte.

Lucrând în ultimii 12 ani pe piața românească,atât individual cât și coordonând o echipă, am văzut că performanța ține de individ. Iar individul performant întotdeauna va găsi căi pentru a genera performanță acolo unde restul generează scuze.

Te invit să adaugi această carte în colecția ta personală și să îmi dai un semn cu modul în care ai aplicat cele tratate în activitatea ta, la office@lee-romania.com sau pe social media: Loredana Elena Egri.

Să un 2019 performant în toate aspectele relevante pentru tine!

Pe curând,

Loredana Elena Egri | L.E.E.

Cartea aici: https://www.ujmag.ro/economie/vanzari/invata-vanzari-din-greselile-mele-2019

Cuprinsul aici: https://www.ujmag.ro/economie/vanzari/invata-vanzari-din-greselile-mele-2019/cuprins/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vezi sectiunea noastra de > Articole gratuite
To Top