Uncategorized

Scrisoarea autorilor pentru cititori

Aceasta este Sales Magazine: revista de vanzari, scrisa de oameni de vanzari pentru vanzatori. Scrieri originale, aplicate pentru ce se intampla in domeniul vanzarilor in Romania, destinate oamenilor curiosi care fie sunt vanzatori, fie sunt pasionati de vanzari. Obiectivul nostru este simplu: sa va oferim cunostiinte, experiente, noutati, pareri, idei, instrumente din spatiul vanzarilor. Sa va ajutam sa vindeti mai mult, mai repede si mai usor. Suntem aici pentru a face asta.

Aceasta este Sales Magazine: revista de vanzari, scrisa de oameni de vanzari pentru vanzatori. Scrieri originale, aplicate pentru ce se intampla in domeniul vanzarilor in Romania, destinate oamenilor curiosi care fie sunt vanzatori, fie sunt pasionati de vanzari.

Obiectivul nostru este simplu:

Sa va oferim cunostiinte, experiente, noutati, pareri, idei, instrumente din spatiul vanzarilor. Sa va ajutam sa vindeti mai mult, mai repede si mai usor. Suntem aici pentru a face asta.

Vom publica un numar nou la fiecare 30 de zile. Dar ideile vin, doar daca le cauti. Asa ca si intre numere, vom avea pentru voi articole generatoare de idei.

Sales Magazine a inceput sub forma unei idei la finalul anului 2014. O idee pentru o comunitate a oamenilor de vanzari care sa aiba o platforma unde sa gaseasca resurse, sa impartaseasca idei, sa gaseasca materiale de training care sa ii ajute sa devina vanzatori mai buni. Sunt multi vanzatori care nu au acces la training platit de companiile lor si care, totusi, vor sa se dezvolte dar nu au cum. Vrem sa ii ajutam. Si ne-am gandit ca putem gasi vanzatori cu experienta care pot si vor sa impartaseasca experientele lor si cunostiintele lor cu alti vanzatori. Credem cu tarie ca atunci cand impartasesti pe langa faptul ca ajuti intreaga comunitate a vanzatorilor sa se dezvolte, ne obliga si pe noi sa gasim lucruri noi, sa fim mai buni.

Respectam timpul si atentia voastra. In fiecare numar avem articole de vanzari, stiri si noutati din industrie, interviu cu directori de vanzari, profil de vanzator, training si instrumente de vanzari, recenzie de carte de vanzari, tehnologie si timp liber pentru vanzatori, dar si o pastila a buyer-ului ca sa vedeti si cealalta perspectiva, o dezbatere pentru voi dar si un concurs pentru ca vrem sa ne fiti colegi in ale scrisului despre vanzari si un pic de voluntariat pentru cei mai pasionati dintre voi.

Scriitorii nostrii sunt oameni ca voi. Iar Sales Magazine se va baza pe abonamente anuale, pe voi, pentru a putea plati articole de calitate, fotografii, editare, ilustrare, design si programare necesare pentru fiecare editie. Suntem vanzatori, dar nu vindem informatii personale, nu avem in spate o investitie sau companie mare. Totul depinde de abonati si de noi.

Acum cand suntem la editia pilot, ne dam seama ca este relativ “modesta” fata de ce ne propunem sa facem in 12 luni de acum inainte.

Am fi foarte bucurosi daca ne-ati incerca. Daca ne-ati “cumpara”.

Va multumim. Multumim scriitorilor nostrii care ni s-au alaturat neconditionat si au crezut in aceasta idee de cum au auzit-o. Apoi va multumim voua, primilor nostrii cititori, care faceti tot acest proiect sa fie real.

Echipa Sales Magazine

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vezi sectiunea noastra de > Articole gratuite
To Top