Carti recomandate

“Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii” – o carte noua de vanzari de Petra Boanta

 

„Cum să vând ceva ce NU SE POATE VINDE? Pur și simplu nu înțeleg de ce socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. De ce merg să cumpăr hârtie igienică și vânzătorul ăla reușește să-mi bage pe gât confetti pentru petrecere și mănuși de grădinărit? Nici măcar nu aveam nevoie de așa ceva și totuși AM CUMPĂRAT! Oare trebuie neapărat să mă implic în ultimul hal atunci când vreau să vând ceva, cuiva? Nu se poate mai simplu? Ba da, sigur că se poate mai simplu. Mai simplu, mai puțin, mai ieftin, mai sărac, mai fără clienți, mai fără vânzări și mai fără profit”.

Petra Boantă ne oferă o lectură spumoasă, presărată cu povești amuzante, emoționante, lecții valoroase și tehnici testate de vânzări și marketing care ne vor schimba radical percepția cu privire la rolul pe care il are un VÂNZĂTOR în orice organizație”, consideră Mark C. Lukacs, Communication Strategist, Event Planner & Trainer.

Petra Boantă, autoarea volumului 📖 „Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii”:

😡 N-am scris cartea «Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii» pentru că am vândut niște bocanci în toiul verii…

➡️ Am scris-o pentru că m-am gândit că ți-ar fi util să descoperi că POȚI să vinzi ceva ce nu se vinde și…nu e necesar să te vaiți în stânga și-n dreapta că ești un ghinionist, că nu ești făcut pentru asta, că acel client nu știe ce vrea (tu știi mereu?), că te stresează, că n-o să reușești nici într-o mie de ani și mai știu eu ce alte chestii de genul ăsta îți vin în minte. Un lucru-i adevărat, n-am ce comenta: o să vinzi exact atât cât te străduiești să vinzi.

🚫 Dacă ești un puturos, nu ai chef de nimic și preferi să freci menta pe-un fotoliu (scuză-mă pentru cuvinte) o să vinzi pe măsura implicării tale…

🙋‍♀️ Dacă, în schimb, ești cam dat naibii (scuze din nou), deții și-o doză considerabilă de creativitate și ai și chef să vorbești cu omul…situația se schimbă.

💰 Na, ești pregătit să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii?”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vezi sectiunea noastra de > Articole gratuite
To Top