Trenduri

2018

Si…continuam. Avand in vedere ca suntem la inceput de an, vreau sa impartasesc cu voi cateva ganduri. Un an nou. Un nou inceput. Final de bugetare, forecast, setare de noi obiective, target.

Am invatat ca lucrurile evidente trebuie spuse. Si abordarea face diferenta.

Abordarea fata de clientii nostri, fata de echipa noastra, fata de organizatia pe care o reprezentam, fata de obiective, fata de management, fata de noi – in esenta.

Sunt lucruri simple. Si complexe in acelasi timp.

Gandurile indreptate merg in directia pe care fiecare dintre voi o constientizeza. Simplu. Nu?

Intervine partea complexa: actiunea si efortul sustinut. Incepem noul an de fiecare data cu ganduri bune si cu sperante ridicate. Va sunt cunoscute replici precum: “De la 1 ianuarie merg la sala” ; De pe 1 ma las de fumat” ; “De anul viitor imi resetez obiectivele” ; “De la anul vreau o schimbare” samd.

In jocul nebun al vietii, mersul pe bicicleta are un singur echilibru: pedalatul continuu. Si nu doar de pe 1 sau de la anul. Ci in fiecare zi.

Ritmul sustinut iti asigura atingerea tuturor obiectivelor. Bineinteles, cu mult efort si sacrificiu. Activitatea din business se aseamana cu sportul de performanta: cu totii vedem medalia. Insa va intreb cati dintre noi avem ochi sa vedem antrenamentele de pana atunci si tot efortul depus?

Ma gandesc la motivatia fiecaruia, dorinta de schimbare in mai bine si planificarea sau nu in acest mers continuu pe bicicleta.

La fiecare curs tinut, in fiecare proces de invatare, la fiecare contractare, invatam si discutam despre cum ar trebui sa se intample lucrurile. Practica iti demonstreaza ca in lucrul cu oamenii nu exista un manual de reguli prestabilite. In special in zona de servicii. Aici, strategia este directionata de fiecare dintre oameni si intr-un acord comun cu clientul sau partenerul tau.

Asadar, pentru o noua etapa, pe o pista destul de ingusta, pedaleaza continuu! Succesul iti va fi garantat daca toata atentia ta iti este indreptata in aceasta directie!

Mergi 1 data pe an la 1 eveniment maret nisat pe industria din care faci parte #lovewhatmatters

Iesi de 2 ori pe an cu colegii #teambuilding

Pedaleaza de 3 ori pe saptamana in ritmul tau, pentru o minte sanatoasa si un corp pe masura #healthiswealth

Lucruri simple.

Si sa nu iti fie frica de esec! Sa iti fie frica daca anul viitor vei fi in acelasi loc in care esti astazi!

La multi ani!

Keep it simple

Sharing is growing. And caring.

(C) Dragos Butufei

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Vezi sectiunea noastra de > Articole gratuite
To Top